Om oss

Primafox erbjuder pälsproducenter konkurrenskraftiga B2B-tjänster av hög kvalitet. Vi utför transport och pälsning av era produkter på ett flexibelt och ansvarsfull sätt.

Centrum för vårt företag är i Jakobstad. Vi är också verksamma i Kalajoki och Kaustby.

Under säsongen sysselsätter vi över 180 personer. Vi har en produktionskapacitet på 500 000 skinn per säsong, vilket säkerställer att vi kan svara på behovet från vår ständigt växande kundkrets.

Vår historia

Pälsnäringen har långa anor i Finland, och är den största arbetsgivaren i Österbotten. Vi grundade vårt företag för att göra pälsproducenternas vardag lättare och mer tidseffektiv.

Årtionden av erfarenhet

Primafox har lång och gedigen erfarenhet av pälsbranschen. Företaget grundades av Helléns Pälsfarm Ab, en aktör med över 40 års erfarenhet av pälsbranschen. Idag är Primafox ett självständigt företag.

Nya utrymmen 2012

År 2012 flyttade vi in i våra nybyggda produktionsutrymmen och påbörjade vår verksamhet. Idag ligger vår produktionskapacitet på en halv miljon skinn per säsong. Under den fyra och en halv månader långa pälsningssäsongen sysselsätter vi över 180 personer.

Ett ständigt växande företag

Vår verksamhet har vuxit snabbt under de senaste åren. Vårt mål är att med våra tjänster skapa konkurrensfördelar åt ännu fler pälsproducenter.

Bildgalleri