Yritys

Primafox tarjoaa turkistuottajille laadukkaita ja kilpailukykyisiä B2B-palveluita. Huolehdimme logistiikasta ja tuotteiden jalostamisesta joustavasti ja vastuullisesti.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Pietarsaaressa. Lisäksi toimimme Kalajoella ja Kaustisella.

Kauden aikana työllistämme yli 180 henkilöä. Tuotantokapasiteettimme on 500 000 nahkaa kaudessa, joten pystymme vastaamaan kasvavan asiakaskuntamme kysyntään tehokkaasti.

Primafoxin tarina

Turkiselinkeinolla on pitkät perinteet Suomessa, ja ala on suuri työllistäjä Pohjanmaalla. Perustimme nahkontapalvelumme helpottamaan tuottajayritysten arkea ja ajankäyttöä.

Vuosikymmenten kokemus taustalla

Primafoxin taustalla on laajaa näkemystä ja kokemusta turkiselinkeinosta: yrityksen perusti Helléns Pälsfarm Ab, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Sittemmin Primafoxista on tullut itsenäinen nahkontapalveluiden tarjoaja.

Uudet tuotantotilat 2012

Vuonna 2012 rakensimme modernit tuotantotilat ja aloimme tarjota palveluita tuottajille. Nyt tuotantokapasiteettimme on puoli miljoonaa nahkaa kaudessa. Neljän ja puolen kuukauden mittaisen nahoituskauden aikana työllistämme yli 180 työntekijää.

Jatkoa kasvulle näkyvissä

Toimintamme on kasvanut nopeasti viime vuosina. Tavoitteenamme on tuoda palveluillamme kilpailuetua yhä useammille tuottajille.

Galleria